Download Lagu Joe Flizzow Altimet Sonaone Alif Sang Saka Biru Ost Polis Evo 2 Mp3

Joe Flizzow,  Altimet, SonaOne & Alif - Sang Saka Biru [Official Lyric Video] [OST Polis Evo 2]
Nama:Joe Flizzow, Altimet, SonaOne & Alif - Sang Saka Biru [Official Lyric Video] [OST Polis Evo 2]
Duration:00:03:51
Date:02 November 2018
View:11M
Genre:Unknown
Like:75.3K
Type:Video to Mp3
Bitrate:128kbps
User:Rocketfuel Network
Source:Youtube

Download Lagu Joe Flizzow, Altimet, SonaOne & Alif - Sang Saka Biru [Official Lyric Video] [OST Polis Evo 2] Mp3

Download Cepat Disini

DOWNLOAD

Deskripsi atau Lyrics Lagu Joe Flizzow, Altimet, SonaOne & Alif - Sang Saka Biru [Official Lyric Video] [OST Polis Evo 2]

#PolisEvo2 #SangSakaBiru

Title : Sang Saka Biru
Artist : Joe Flizzow, Altimet, SonaOne and Alif
Composer : Alif and SonaOne
Lyricist : Joe Flizzow, Altimet and Alif
Producer : Alif and SonaOne

Chorus
Kalau ku diseru
Pasti datang
Sang Saka Biru
Kami akan menang

Hook 2X
Mana boleh berserah?
Mana boleh mengalah?

Altimet’s Verse
Uhhh kerah semua unit
Rendezvous bertemu di markas sulit
Kita senangkan semua kes rumit
Bukak fail baru yang dah tutup tak yah nak ungkit
Aman kami mengalir dari atas bukit
Hati sama merah jangan tengok warna kulit
Kalau baru nak insaf sorry bruh it is too late
Budak nakal baru nak nangis lepas kena cubit
Kami sebab anak bangsa tidur nyenyak
Tidur kami pula tak lena tak kerap
Garuda gerak senyap harimau jalan tegak
Tiap hari semua keluar berentap
Nak buat onar jangan malu jangan sipu
Simpang jalan ada kanan kiri jangan keliru
Masuk bilik itu mana ade pintu
Setahun sekali jamah lemang bersama yang dirindu

Pre Chorus
Ada yang kita simpan
Ada yang kita lepas
Ku menuju ke depan
Menuju dengan lekas
Bertenang,

Chorus
Kalau ku diseru
Pasti datang
Sang Saka Biru
Kami akan menang

Hook 2X
Mana boleh berserah?
Mana boleh mengalah?

Joe’s Verse
Musuh dalam selimut selak kain mereka hilang
Waktu mereka singkat setiap detik mereka pinjam
Sinar lampu biru buat masa depan hitam
Kejar-kejar tekan minyak macam lumba dekat litar
Sepintar-pintar mana pun tupai yang melompat
Kan jatuh ke tanah jua lambat atau cepat
Sepandai ikan berenang masuk bubu kan tersekat
Dulu otak cair sekarang semua jadi pekat
We setting it off aku mulakan dengan zoom
dalam sniperscope
Finger on the trigger tarik lembut target muncul dekat crosshair itu
Untuk ibu pertiwi semuanya ku buat untuk negaraku
Semboyan telah berbunyi akan ku maju ke mana arah pun
A S A P undercover dengar lagu dalam Maybach
Laid back gaya kaya boss di tingkat paling apex
Di Thailand ku di Thonglor London carik ku di mayfair
Merata di bumi yang dulu mereka kata leper

Pre Chorus
Ada yang kita simpan
Ada yang kita lepas
Ku menuju ke depan
Menuju derngan lekas
Bertenang,

Chorus
Kalau ku diseru
Pasti datang
Sang Saka Biru
Kami akan menang


Hook 4X
Mana boleh berserah?
Mana boleh mengalah?

___

Langgan YouTube Rocketfuel Network
Like Facebook kami di https://www.facebook.com/rocketfuelen...
Follow Instagram di https://www.instagram.com/rocketfuelent/
___

Langgan YouTube Rocketfuel Network
Like Facebook kami di https://www.facebook.com/rocketfuelen...
Follow Instagram di https://www.instagram.com/rocketfuelent/

Related Lagu Mp3

Bunkface Darah MudaBunkface Darah Muda
Date : 15 July 2015
Baby Shima Floor 88 Roadblock HatikuBaby Shima Floor 88 Roadblock Hatiku
Date : 24 September 2018
BAHENOL BLACK BOI REMIXBAHENOL BLACK BOI REMIX
Date : 07 February 2019
Altimet BungaAltimet Bunga
Date : 29 March 2018

Most Populer Mp3

SAMPAI KIAMAT - Shine VoiceSAMPAI KIAMAT - Shine Voice
Genre : Unknown
View : 285.3K
DJ REMIX SATU HATI SAMPAI MATI NEW 2018DJ REMIX SATU HATI SAMPAI MATI NEW 2018
Genre : Unknown
View : 1.4M
SMVLL - Zona Nyaman Fourtwnty ReggaeSMVLL - Zona Nyaman Fourtwnty Reggae
Genre : Unknown
View : 90.2K
Ungu Ft Rossa -Cinta Yang LainUngu Ft Rossa -Cinta Yang Lain
Genre : Unknown
View : 398K
XPDC - Cinta Kenangan SilamXPDC - Cinta Kenangan Silam
Genre : Unknown
View : 298K
Via Vallen - Pergilah KasihVia Vallen - Pergilah Kasih
Genre : Unknown
View : 142.5K
Via Vallen - Sewu KuthoVia Vallen - Sewu Kutho
Genre : Unknown
View : 128K
Via Vallen KETAPANG GILIMANUKVia Vallen KETAPANG GILIMANUK
Genre : Unknown
View : 1.4K
HENDY RESTU - ASIH SUCIHENDY RESTU - ASIH SUCI
Genre : Unknown
View : 66.6K
Special Partner
Uyeshare | Savelagu | Gudanglagu | Stafaband | Onelagu

Disclaimer . Contact Us