Download Lagu Ndx A K A Ft Pjr Undangan Rabi Mp3

NDX A.K.A Ft PJR - Kelingan Mantan Season 2
Nama:NDX A.K.A Ft PJR - Kelingan Mantan Season 2
Duration:03:19
Date:2016-03-04
View:0
Genre:Hiphop Rap
Like:17.2K
Type:Mp3
Bitrate:128kbps
User:EriinStyle99
Source:Soundcloud

Download Lagu NDX A.K.A Ft PJR - Kelingan Mantan Season 2 Mp3

Download Cepat Disini


DOWNLOAD

Deskripsi atau Lyrics Lagu NDX A.K.A Ft PJR - Kelingan Mantan Season 2

Penyanyi : NDX A.K.A Feat PJR
Judul Lagu: Kelingan Mantan Season2

Dek kowe mbiyen janji karo aku
Nglakoni tresno suci kanthi ikhlas tekan mati
Ning nyatane ngapusi cidro ati iki
Netes eluhku mili terus neng pipi
2x

Pancen loro nek kelingan tentang masa lalu
Bayangan memang tak seindah kenyataan di hidupku
Kelingan awale kita ketemu disana
Berduaan bermesraan canda dan tawa

Sumpah janji tresno iki karo kowe
Mugo wae iso langgeng sak lawase
Adek kangmas nyaman kalih panjenengan
Mugo wae tresnoku ora bakal dadi kenangan

Dek kowe mbiyen janji karo aku
Nglakoni tresno suci kanthi ikhlas tekan mati
Ning nyatane ngapusi cidro ati iki
Netes eluhku mili terus neng pipi

Opo iki bukti katresnanmu marang aku
Kowe ninggal lungo tanpo sebab bahkan ora nesu
Rodok suwe wes sesasi ora ngabari
Aku bingung kudu nggoleki kowe nengendi

Yoweslah mungkin iki pancen dalane
Ati iki mung iso ngampet lorone
Bakal tak kenang jenengmu neng masa laluku
Senajan kowe wes gawe cidro ning atiku

Mas pangapurane kanggo awakku
Mergo tresno iki tak direstui ibuku
Aku mblenjani janji cinta kita ini
Lilakno aku kanthi ikhlas ati

Dek kowe mbiyen janji karo aku
Nglakoni tresno suci kanthi ikhlas tekan mati
Ning nyatane ngapusi cidro ati iki
Netes eluhku mili terus neng pipi

Related Lagu Mp3

NDX AKA TERBARU LungsetNDX AKA TERBARU Lungset
Date : 2017-02-12

Most Populer Mp3

Istri Diam Diam - NOvi AylaIstri Diam Diam - NOvi Ayla
Genre : Unknown
View : 39K
Darmansyah - Hanya SatuDarmansyah - Hanya Satu
Genre : Unknown
View : 815.3K
Koil Apa Yang Kita PercayaKoil Apa Yang Kita Percaya
Genre : Unknown
View : 2.2K
Kahitna - SOULMATEKahitna - SOULMATE
Genre : Unknown
View : 1.7M
Ratu Sikumbang - Pulanglah UdaRatu Sikumbang - Pulanglah Uda
Genre : Unknown
View : 476.9K
The Panas Dalam - NiaThe Panas Dalam - Nia
Genre : Unknown
View : 39.8K
Slank - Kopi Air HujanSlank - Kopi Air Hujan
Genre : Unknown
View : 188.8K
Aku Tak Percaya   Mansyur SAku Tak Percaya Mansyur S
Genre : Unknown
View : 8.6K
SIKSA KUBUR-IDA LAILA (INDONESIA)SIKSA KUBUR-IDA LAILA (INDONESIA)
Genre : Unknown
View : 94.4K
Special Partner
Uyeshare | Savelagu | Gudanglagu | Stafaband | Onelagu

Disclaimer . Contact Us