Download Lagu Nurbayan Ft Lilin Herlina Tresno Waranggono Dangdut Terbaru 2016 Mp3

Nurbayan Ft. Lilin Herlina - Tresno Waranggono (Dangdut Terbaru 2016)
Nama:Nurbayan Ft. Lilin Herlina - Tresno Waranggono (Dangdut Terbaru 2016)
Duration:00:04:54
Date:14 April 2016
View:1.3M
Genre:Unknown
Like:3.8K
Type:Video to Mp3
Bitrate:128kbps
User:Dangdut Fresh
Source:Youtube

Download Lagu Nurbayan Ft. Lilin Herlina - Tresno Waranggono (Dangdut Terbaru 2016) Mp3

Download Cepat Disini

DOWNLOAD

Deskripsi atau Lyrics Lagu Nurbayan Ft. Lilin Herlina - Tresno Waranggono (Dangdut Terbaru 2016)

Nurbayan ft. Lilin Herlina - Tresno Waranggono

Nelongso roso rasane tangis njroning atiku
Yen kelingan esem gemuyumu
Larasworo gending tresno gawe kangene atiku
Tansah eleng aku ro sliramu

Duh kangmas sak tenane aku ngerti atimu
Ning wes pastine aku duk jodohmu
Pancen roso kari Roso
Kudu lilo nggonmu nrimo
Lilakno aku nyanding prio lio

Ra keroso wes sewindu nggonku ora ketemu
Kegugah atiku krungu suwaramu
Aku mung bisa ndedungo waranggono sing tak tresno
Mugo biso urep tentrem mulyo

Tak tulis lakon tresnamu ning gending katresnanku
Tak tembangne saben kangen sliramu
Sak tenane aku nangis nanging tresno wis ginaris
Taklakoni Kanti ikhlas ati

Wuyungku ngelayung ngamboro ing awang awang
Tanpo biso nyanding aku mung biso nyawang
Tumetes eloku deres mili ono pipi
Opo tresno iku pancen ra kudu nduweni

Wes lilakno aku kangmas wes cukup lalekno
Lelakon tresno iki bakal dadi crito
Tresno Waranggono

Ra keroso wes sewindu nggonku ora ketemu
Kegugah atiku krungu suwaramu
Aku mung bisa ndedungo waranggono sing tak tresno
Mugo biso orep tentrem mulyo

Tak tulis lakon tresnamu ning gending katresnanku
Tak tembangne saben kangen sliramu
Sak tenane aku nangis nanging tresno wis ginaris
Taklakoni Kanti ikhlas ati

Wuyungku ngelayung ngamboro ing awang awang
Tanpo biso nyanding aku mung biso nyawang
Tumetes eloku deres mili ono pipi
Opo tresno iku pancen ra kudu nduweni

Wes lilakno aku kangmas wes cukup lalekno
Lelakon tresno iki bakal dadi crito
Tresno Waranggono

Related Lagu Mp3

Didi Kempot Banyu LangitDidi Kempot Banyu Langit
Date : 11 June 2017
TAK TUNGGU BALIMU MpgTAK TUNGGU BALIMU Mpg
Date : 30 March 2011
Virgoun Surat Cinta Untuk StarlaVirgoun Surat Cinta Untuk Starla
Date : 09 February 2016

Most Populer Mp3

Rahmania Astrini - KarenamuRahmania Astrini - Karenamu
Genre : Unknown
View : 47.5K
Angela Vero - MungkinAngela Vero - Mungkin
Genre : Unknown
View : 19.3K
Mytha Lestari - Aku Cuma Punya HatiMytha Lestari - Aku Cuma Punya Hati
Genre : Unknown
View : 12.2M
Melly - BimbangMelly - Bimbang
Genre : Unknown
View : 5.8M
YURA YUNITA - BERAWAL DARI TATAPYURA YUNITA - BERAWAL DARI TATAP
Genre : Unknown
View : 31.3M
EDEN - Biarkan Ku TerbangEDEN - Biarkan Ku Terbang
Genre : Unknown
View : 24.8K
ABIRAMA - Tersenyum LagiABIRAMA - Tersenyum Lagi
Genre : Unknown
View : 5.5M
Afgan - Love AgainAfgan - Love Again
Genre : Unknown
View : 1.6M
Special Partner
Uyeshare | Savelagu | Gudanglagu | Stafaband | Onelagu

Disclaimer . Contact Us