Download Lagu Nurbayan Ft Lilin Herlina Tresno Waranggono Dangdut Terbaru 2016 Mp3

Nurbayan Ft. Lilin Herlina - Tresno Waranggono (Dangdut Terbaru 2016)
Nama:Nurbayan Ft. Lilin Herlina - Tresno Waranggono (Dangdut Terbaru 2016)
Duration:00:04:54
Date:14 April 2016
View:1.4M
Genre:Unknown
Like:4.2K
Type:Video to Mp3
Bitrate:128kbps
User:Dangdut Fresh
Source:Youtube

Download Lagu Nurbayan Ft. Lilin Herlina - Tresno Waranggono (Dangdut Terbaru 2016) Mp3

Download Cepat Disini

DOWNLOAD

Deskripsi atau Lyrics Lagu Nurbayan Ft. Lilin Herlina - Tresno Waranggono (Dangdut Terbaru 2016)

Nurbayan ft. Lilin Herlina - Tresno Waranggono

Nelongso roso rasane tangis njroning atiku
Yen kelingan esem gemuyumu
Larasworo gending tresno gawe kangene atiku
Tansah eleng aku ro sliramu

Duh kangmas sak tenane aku ngerti atimu
Ning wes pastine aku duk jodohmu
Pancen roso kari Roso
Kudu lilo nggonmu nrimo
Lilakno aku nyanding prio lio

Ra keroso wes sewindu nggonku ora ketemu
Kegugah atiku krungu suwaramu
Aku mung bisa ndedungo waranggono sing tak tresno
Mugo biso urep tentrem mulyo

Tak tulis lakon tresnamu ning gending katresnanku
Tak tembangne saben kangen sliramu
Sak tenane aku nangis nanging tresno wis ginaris
Taklakoni Kanti ikhlas ati

Wuyungku ngelayung ngamboro ing awang awang
Tanpo biso nyanding aku mung biso nyawang
Tumetes eloku deres mili ono pipi
Opo tresno iku pancen ra kudu nduweni

Wes lilakno aku kangmas wes cukup lalekno
Lelakon tresno iki bakal dadi crito
Tresno Waranggono

Ra keroso wes sewindu nggonku ora ketemu
Kegugah atiku krungu suwaramu
Aku mung bisa ndedungo waranggono sing tak tresno
Mugo biso orep tentrem mulyo

Tak tulis lakon tresnamu ning gending katresnanku
Tak tembangne saben kangen sliramu
Sak tenane aku nangis nanging tresno wis ginaris
Taklakoni Kanti ikhlas ati

Wuyungku ngelayung ngamboro ing awang awang
Tanpo biso nyanding aku mung biso nyawang
Tumetes eloku deres mili ono pipi
Opo tresno iku pancen ra kudu nduweni

Wes lilakno aku kangmas wes cukup lalekno
Lelakon tresno iki bakal dadi crito
Tresno Waranggono

Related Lagu Mp3

Didi Kempot Banyu LangitDidi Kempot Banyu Langit
Date : 11 June 2017
TAK TUNGGU BALIMU MpgTAK TUNGGU BALIMU Mpg
Date : 30 March 2011

Most Populer Mp3

BOY SANDY Tirai Sulam EmasBOY SANDY Tirai Sulam Emas
Genre : Unknown
View : 313.7K
Citra Allegro - Ciples Jomblo KasianCitra Allegro - Ciples Jomblo Kasian
Genre : Unknown
View : 31.9K
Gloria Jessica - Luka Yang KecilGloria Jessica - Luka Yang Kecil
Genre : Unknown
View : 10.6K
Via Vallen - Kekasih Bayangan OM SeraVia Vallen - Kekasih Bayangan OM Sera
Genre : Unknown
View : 243K
Via Vallen - Lanangan Ra Mutu OM SeraVia Vallen - Lanangan Ra Mutu OM Sera
Genre : Unknown
View : 105.6K
ANDIKA D NINGRAT - MAIN HATIANDIKA D NINGRAT - MAIN HATI
Genre : Unknown
View : 2M
SECOND CIVIL KU SEBUT NAMAMUSECOND CIVIL KU SEBUT NAMAMU
Genre : Unknown
View : 16.3K
Second Civil Dan BilaSecond Civil Dan Bila
Genre : Unknown
View : 708.1K
Special Partner
Uyeshare | Savelagu | Gudanglagu | Stafaband | Onelagu

Disclaimer . Contact Us